5 признака, че тръпката я няма!

0
Сексолозите споделят 5 признака, че тръпката е изчезнала
Сексолозите споделят 5 признака, че тръпката е изчезнала

Да имаш връзка с един човек не е никак лесно. За да бъдат стабилни отношенията и огъня на любовта да не спира да гори помежду ви обаче, трябва да се борите и двамата. Какво ли би станало, ако вашата половинка не желае да продължи да полага усилия? Вижте какво ви съветваме.

Сексолозите споделят 5 признака, че тръпката е изчезнала:

1. Спорите постоянно
Караниците и кавгите са признак, че двама души се опитват да превъзмогнат различията си и да намерят компромисен вариант по дадения въпрос. Ако обаче не намирате единодушие, по-добре е всеки да поеме по пътя си.

2. Съквартиранти
Спрете ли да се грижите един за друг и не се интересувате от това, вашата половинка къде и с кого е, няма смисъл от съжителството ви.

3. Приятелят ви вече не е източник на емоционална подкрепа 
Ако имате нужда да споделите своите възходи и падения, да прекарате времето си заедно, но все не се засичате - това е знак, че любовта е "мъртва".

4. Без сексуални отношения
Превърне ли се интимността в агония и нямате желание за секс един с друг, положението не е никак розово. В този случай, ако не намерите решение на проблема, единият от двамата ще потърси утеха другаде.

5. Нямате бъдеще заедно
Търсите други представители на срещуположния пол. Когато видите друга влюбена двойка, си казвате наум колко са щастливи, а само вас нищо добро не ви се случва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари