5-има обикалят с Опел да крадат бензин от колите в Русе

0
Апашите са задържани и "с пълно оборудване" за точене от резервоарите
Апашите са задържани и "с пълно оборудване" за точене от резервоарите

Петима младежи на възраст между 15 и 18 години са задържани за кражба на гориво, стана ясно от русенската полиция. Апашите са задържани и "с пълно оборудване" за точене от резервоарите.

На 1 май, около 1:10 часа, служители от Второ РУ са изпратени на ул. "Алея Момина сълза", по сигнал чрез тел. 112 за кражба на гориво от автомобил, в района на паркинга между блокове с номера 34 и 28. Когато пристигнали на адреса собственикът на въпросния автомобил обяснил, че капачката на резервоара е взломена и е направен опит за източване на горивото. Свителят, който подал сигнала за престъплението, е дал описание на извършителите и колата, с която са се придвижвали. Посоченият автомобил с марка «Опел» е бил установен и спрян за проверка на бул. "Липник" от служители на Второ РУ.

При проверката в автомобила са установени 5-имата младежи, както и маркучи, вакумна помпа, множество празни туби, фуния и туба с бензин. Групата е отведена във Второ РУ, където станало ясно, че младежите са откраднали около 10 литра бензин от автомобил «Ауди» и са извършили още три опита за кражби на гориво от други коли. Извършени са 5 огледа на на съответните автомобили, по случая е заведено досъдебно производство срещу петимата.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари