5 години затвор за бургазлия, блудствал сексуално с невръстно сираче

0
5 години затвор за бургазлия, блудствал сексуално с невръстно сираче
Снимка: бгднес

Порнографски клип, на който е заснето невръстно сираче, изпрати в затвора известния бургаски силовак Георги Николов, по прякор Троянеца. За гаврата с момичето 42-годишният ъндърграунд бос ще излежи 5 години зад решетките, реши Бургаският районен съд.

Троянеца е накарал насила тийнейджърка от интерната „Александър Георгиев – Коджакафалията” да му прави френска любов. Докато момичето вършело това против волята си, той я заснел с видеокамера. Грозните сцени със сирачето хвърлиха в потрес прокурори и съдии. Магистратите признаха Троянеца за виновен по обвинения за 8 престъпления – създаване и държане на порнографски материали, за създаването, на които е било използвано лице, ненавършило 18 години и за даване на облага и извършване на блудствени действия с непълнолетно лице, което се занимавало с проституция.

Съдът постанови още да бъдат конфискувани в полза на държавата всички вещи, послужили за извършване на умишлените престъпления.

Освен че ще лежи следващите пет години в затворническо общежитие, Троянеца ще плати и солена глоба от 12 000 лева.

Троянеца бе обвинен заедно с ортака си Константин Ганчев – Мудния. Двамата бяха изправени пред съда за блудство с непълнолетни и склоняване към проституция.

Ключовото доказателство в процеса срещу силовия бос бе 16-минутен видеозапис с порноизпълнения. Момичето, с което той се гаври в клипа, е малолетната Д.Д., която е без родители. Тя живеела в бургаското сиропиталище.

След гаврата с момичето мъжът й подхвърля смачкана банкнота от 20 лева.

Записът е с неустановена дата, но разследващите са разкрили, че порноклипът е сниман в периода от 1 януари до 15 октомври 2010 г. Точно по това време Троянеца и Мудния започват задружно да експлоатират непълнолетната Д.Д. Те не само правят секс с нея, но и я принуждават да проституира насила.

В съдебната зала стана ясно, че и друго непълнолетно момиче с инициали С.Д. е станало също жертва на двамата развратници. За нея обаче няма доказателства, че е проституирала за Троянеца и ортака му. Второто момиче вероятно е било подготвяно за „бяла робиня”, тъй като Троянеца й направил еротични фотографии.

Разследващите са открили няколко албума с порно снимки с непълнолетните С.Д. и Д.Д. Фотосите бяха приложени към веществените доказателства по делото заедно с порнографския клип. На тях момичетата позират с широко разтворени крака, така че да се виждат гениталиите им. В други кадри двете са легнали разкрачени върху леопардова кожа.

Част от фотосите са правени в апартамента на Георги Николов - Троянеца.

Троянеца ще излежи присъдата си при общ режим в затворническо общежитие от открит тип.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари