48-годишна жена има нужда от помощ, за да оцелее

11

Юлбия Хасанова се бори с коварно заболяване

48-годишна жена се бори с тежко заболяване и има нужда от финансова подкрепа. За това съобщи в редакцията на Dunavmost Сабри Сабриев и помоли за помощ. Необходими са средства за операции и химиотерапия в Турция, а сумите са непосилни за семейството на Юлбия Хасанова.

"Здравейте приятели, роднини и познати! Моля ви да отделите няколко минути да прочетете публикацията. Единственият човек, който знам че цял живот ще ме подкрепя и ще е до мен, е моята прекрасна майка, която за жалост е тежко болна… Казва се Юлбия Алиева и е на 48 години. Преди 11 месеца претърпя операция поради преплитане на червата (перитонит).След операцията започнаха непоносими болки по гърба и стомаха. От всички проведени прегледи установиха, че има множество увеличени лимфни възли. Лекарите изписаха химиотерапия в Турция.

Диагнозата е Лимфом.

Когато се започнаха химиотерапиите отново получи перитонит и се наложи операция наново, първата операция, която премина успешно струва 16 000€. Налагат се още 2 операции за почистване на гнойта ще се провери дали е зараснало тънкото черво и след това ще я зашият. Трите операции ще струват на стойност 48 000 €(евро).

След зашиването на операцията ще се продължи с химиотерапия,която едната химиотерапия струва 10 000€ (евро). За 6 месечно лечение ни изискват 60 000 € (евро).

Средствата необходими за химиотерапия са непосилни за нас.Затова се обръщаме към всички хора с добри сърца да помогнете на мама!

Може да дарите средства за реализирането на кампанията за Юлбия Алиева Хасанова чрез дарителска сметка:

IBAN : BG56STSA93000029418697

BIC: STSABGSF

Yulbiya Alieva Hasanova / Юлбия Алиева Хасанова", пише дъщерята на Юлбия във Фейсбук групата "ЗОВ ЗА ПОМОЩ ДА СПАСИМ ЮЛБИЯ". Към публикацията са приложени епикризи и фактури, удостоверяващи написаното.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари