48-годишен шофьор спечели 2 милиона лева от лотарията

1
Любомир: Подкосиха ми се краката, когато разбрах. Много неща в живота ми ще се променят
Любомир: Подкосиха ми се краката, когато разбрах. Много неща в живота ми ще се променят

48-годишният Любомир Левчев от Видин е големият късметлия, който спечели джакпота в размер на 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай.

В първия ден от най-празничния месец – декември, той позна и шестте печеливши числа в играта „Лото 6 от 47“ и стана 41-ия милионер на Национална лотария.

Любомир е международен шофьор. Преди да потегли на поредния курс към Полша, пуска своя късметлийски фиш за участие в седем тегления на играта. Без да подозира, още на второто теглене, успява да грабне голямата печалба. Той разкри, че не е знаел, че е спечелил джакпота. Седем дни по-късно, когато се връща от път и отива да пусне нов фиш за седмицата, разбира, че вече е милионер.

„Чудото ме изненада преди Коледа. Не съм очаквал, че ще спечеля джакпота. Изживяването е невероятно и все още не мога да осъзная, че това се случва на мен. Подкосиха ми се краката, когато разбрах. Много неща в живота ми ще се променят“, каза късметлията.

Любомир сподели, че участва редовно в играта още от самото ѝ създаване, като не нарушава традицията да си пуска фиш за цяла седмица. Печелившите числа, които му поднесоха страхотната изненада, са 8, 17, 24, 28, 29 и 31. Комбинацията за милиони е съставена от жената до него, след като са се запознали, и включва рождени и символични дати. По думите му тайната за джакпота се крие в постоянството.

Любомир сподели, че след печалбата ще спре да пътува и ще си почине. Той има две деца. Планира с парите да си купи жилище и да замени автомобила си с джип, а след това да направи няколко екскурзии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари