Късметлия удари джакпота на Националната лотария

0
Джакпотът в играта „Лото 6 от 47“ в размер на 2 милиона лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай беше спечелен
Джакпотът в играта „Лото 6 от 47“ в размер на 2 милиона лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай беше спечелен Снимка: Кадър Нова телевизия

Джакпотът в играта „Лото 6 от 47“ в размер на 2 милиона лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай отново беше спечелен. 

В тегленето в неделя, 29 юли, има участник, който уцели и шестте печеливши числа: 8, 19, 30, 33, 39 и 41. Късметлийският фиш е пуснат в град Петрич, съобщи NOVA.

Джакпотът е спечелен с фиш на стойност 4 лева, попълнен в пункт на Национална лотария в Lafka. Безупречното предвиждане на шестте изтеглени числа превърнаха големия късметлия в осмия милионер от Национална лотария за тази година.

Проверете квитанциите си, защото Вие може да сте най-новият милионер на България.

Джакпотът в играта „Лото 6 от 47“ отново е презареден и очаква нов късметлия. Следващото теглене за 2 милиона лева, включващи къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай е тази вечер в централната емисия новини по NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари