4-ма души са драснали клечката на "4You"

0

Четирима души са участвали в палежа на ресторант „4 You“ в Слънчев бряг. Това показват кадри, предава Дарик.

Заснети са от видеокамери в непосредствена близост до заведението. Вижда се как четиримата с качулки на главите се приближават до дървената конструкция пред фасадата на ресторанта, след минути лумват пламъци, а подпалвачите бягат.

Дървената конструкция на ресторант "4 you" в Слънчев бряг е била обилно залята с лесно запалима течност - най-вероятно  коктейл от спирт и нафта, предизвикал високи пламъци и сериозни щети, са научили "24 часа" от отлично осведомен източник.

Дървените маси и столове в градинската част на заведението са пламнали за секунди, а заради вятъра, който духаше снощи по морето, пламъците бързо се пренесли в съседство.

Най-много от запалителната течност вероятно е излята до входа на фоайето на хотелската част, която се намира непосредствено над ресторанта. Затова и пораженията там са много големи.

Фасадата на хотела също е обгоряла, на места следите достигат до 3-я етаж на сградата. Щети  са нанесени и по съседното тату-студио.

Взети са проби от запалителната течност, с която е бил подпален скандално известният ресторант в Слънчев бряг. Тя ще бъде изследвана в криминалистичната лаборатория към ОД МВР Бургас.

В хотела по време на пожара е имало шестима души, те са евакуирани бързо и не са пострадали.

На 8 юни м.г. в ресторант "4 you" стана престрелка между хора на Димитър Желязков-Митьо Очите и Божидар Кузманов-Божо Кравата, при която Очите бе ранен, а гардът му Александър Алексиев убит.

По-късно Кузманов и девет от обкръжението му бяха арестувани и срещу тях бяха повдигнати обвинения за организирана престъпна група. 

Разследването за стрелбата приключи, в момента тече предявяване на материалите по делото.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари