4 години никой в Русе не може да мръдне ладичката на бай Иван

18
Съседите многократно са се опитвали да разговарят със собственика, за да махне колата и да освободи паркомястото, но по думите им той бил много агресивен – стигало се е до вадене на нож от негова страна и до заплахи към околните
Съседите многократно са се опитвали да разговарят със собственика, за да махне колата и да освободи паркомястото, но по думите им той бил много агресивен – стигало се е до вадене на нож от негова страна и до заплахи към околните Видео: Русе Медиа

Живущите в кв. „Чародейка“ от години се борят с институциите заради лек автомобил, който е на трупчета и не може да бъде премахнат вече повече от 4 години

Автомобилът си има собственик, който навремето е имал апартамент в близкия блок, но впоследствие се е изнесъл и вече не живее там, разказва Русе Медиа. 

Оставил е обаче на обществения паркинг пред блок 304 своя автомобил, като го е превърнал в своеобразен склад с всякакви вещи в него и върху него.

Ладата е модел 1300 и е опряла почти в асфалта от натоварените плоскости и инвентар. Тя е без номера и за по-голяма стабилност е подпряна и стъпила върху камъни, за да не мръдне. И наистина за 4 години никой не е успял да я помръдне нито преносно, нито буквално. С проблема не са се справили нито полиция, нито квартален, нито живущите от блока, дори и служители от общината, които са минавали нееднократно и са лепили предписания за премахването на това „бижу“, разказаха хората.

Живущи от блока, пред който е паркирана, се оплакаха, че преди месец от силния вятър няколко от плоскостите са хвръкнали и са причинили щети на паркираните в близост други автомобили.

Съседите многократно са се опитвали да разговарят със собственика, за да махне колата и да освободи паркомястото, но по думите им той бил много агресивен – стигало се е до вадене на нож от негова страна и до заплахи към околните. Така автомобилът продължава да стои на обществения паркинг и да заема мястото, което да се ползва от кола в движение.

Преди време подобен казус имаше и в кв.“Родина“ по отношение на два такива автомобила и впоследствие неизвестен извършител реши проблема, като опожари въпросните коли, припомнят от медията. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Салим Гелек
    Той авторът е подсказал какво се случва с тия кенефи, чиито собственици се правят не еръпшъни. Остава да проследим ситуацията. Като не става со кеф - става со зор!
  • -6
    3
    Ивайло Петров
    И ко ви пречи .Ако си плаща данъка и парко место или ако е запорирана няма как да я мръднете !!!
  • -5
    2
    Волф
    Много пълен този паркинг, че бързат да развалят кефа на човека.
  • 2
    1
    Солидарност
    Брей голяма новина,голямо чудо. Може и ладичката на въпросния човек да е боклук,но този паркинг е празен винаги и не пречи на никой!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари