30% от служителите на "Булмаркет" се изследваха за Ковид-19

2
Добрата новина е, че няма нито една положителна проба
Добрата новина е, че няма нито една положителна проба Снимка: Dunavmost

30% от служителите на "Булмаркет" се изследваха за Ковид-19, няма нито една положителна проба

От 20 април до 11 май 2020 година повече от 30% от служителите на група „Булмаркет“ се изследваха за КОВИД-19. Добрата новина е, че няма нито една положителна проба.

Припомняме, че тестването беше предложено безвъзмездно от собственика на компанията за желаещите служители и работници. За някои от целевите групи се прилагаха едновременно и двата метода – бърз и PCR. В колективите, оценени като рискови, тестването обхвана повече от 50% от състава. Служителите от бензиностанциите, които са в непрекъснат контакт с клиенти, шофьори за разнос на горива, локомотивни бригади, пристанищни работници и работници от производствените единици, бяха сред основната група в първия етап от тестването. Освен загрижеността за здравето на своите служители, дружеството е отговорно и към здравето на своите клиенти и контрагенти.

След като стана ясно, че няма заразоносители и болни, ръководството на фирмата започна поетапно нормализиране на засегнатите работни процеси във всички бизнес направления на групата. Сложните казуси, породени от нарушаването на търговските и икономически връзки, откриват своите отговори в адаптивно мислене и адекватен подход. Според ръководството на фирмата, традиционното мислене в бизнеса, вече не е актуално. Затова се търсят нови идеи и иновативни решения.

Въпреки отрицателните тестове и отмяната на част от рестриктивните мерки, въведени със заповед на министъра на здравеопазването, в навечерието на отмяна на извънредното положение, в група „Булмаркет“ въведените мерки продължават да са в сила. Продължава дезинфекцията на всички помещения, строг пропускателен режим в обектите и задължително използване на лични предпазни средства до гарантирана липса на заплаха за здравето на всички. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари