30 градуса амплитуда: Топлото време се завръща

48
Тази сутрин температурите паднаха до минус 14 градуса, а на 15 януари се очакват да минат 15°
Тази сутрин температурите паднаха до минус 14 градуса, а на 15 януари се очакват да минат 15° Снимка: Meteo Balkans

Тази сутрин температурите паднаха до минус 14 градуса, а на 15 януари се очакват да минат 15°

След мразовитото време у нас, на някои места в страната температурите сутринта паднаха до минус 14 градуса по Целзий – в Кнежа, идва и леко затопляне. Дневните температури ще се повишат, но сутрешните ще останат с отрицателни стойности.

Очакват се стойности от минус 10 до минус 13 градуса по Целзий. Положителните температури през деня и очакваното снеготопене, ще създаде и рискове от поледици, алармират от Meteo Balkans.

Към края на седмицата (13-14 януари ), от север към полуострова ще се пренася отново по-студен въздух, но очакваното застудяване ще е краткотрайно. От понеделник (15 януари), ще започне и постепенно затопляне, като температурите към края на новата седмица ще се повишат. Не само, но и на много места в Централна България ще надминат 15 градуса по Целзий. Причината за топлото време е пренос на по-топла въздушна маса. Времето ще е предимно слънчево.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Лида
    Отново бля бля Пишете за да напишете нещо
  • -12
    2
    До 1
    Альошка, само така мамо! Няма да вярваш на западните метеоролози! Слагай си ватенката и ушанката и така даже и при +20 градуса ще ти е топло! Може и някой бояришник да удариш за всеки случай ако температурите паднат на +16! Слава Путлерину!
  • 8
    1
    Alèx
    По къс ръкав ли ша ходим? НА МЕТЕОРОЛОГ и НА ДЕПУТАТ НЕ ВЯР ВАМ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари