30-годишен крипто милиардер почина внезапно в съня си

1
Тиантян Куландър оставя след себе си съпруга и син
Тиантян Куландър оставя след себе си съпруга и син Снимка: Twitter

Тиантян Куландър оставя след себе си съпруга и син

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември, предаде CryptoDnes.bg.

На официалния уебсайт на компанията вече се показва изскачащ прозорец, който потвърждава смъртта на Куландър и също така споделя някои подробности за неговите постижения.

„С най-дълбока тъга и натежало сърце ви информираме за кончината на нашия приятел и съосновател Тиантиан Куландър, който почина неочаквано в съня си на 23 ноември 2022 г.“, гласи съобщението

Куландър беше на 30 години и оставя след себе си съпруга и син.

Известен също като „ТТ“, Куландър беше съосновател на базираната в Хонконг Amber Group, която се описва като „доставчик на криптофинансови услуги като осигуряване на ликвидност, търговия и управление на активи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата“.

Освен в Amber Group, ТТ е бил член на борда на компанията за електронни спортове Fnatic и е основал KeeperDAO – децентрализиран финансов протокол, който позволява на участниците да търгуват, заемат и залагат активи със защита от ботове, извличащи стойността на миньорите (MEV ботове).

Компанията описва ТТ като любящ и трудолюбив характер, който „влага сърцето и душата си в компанията“ и я тласка към успех.

ТТ беше уважаван лидер на мисълта и широко признат като пионер за индустрията. Дълбочината на знанията му, желанието му да си сътрудничи и желанието му винаги да помага на другите бяха от полза за безброй стартъпи и физически лица. Неговите прозрения и креативност вдъхновиха много проекти, хора и общности.

Преди да започне работа в Amber Group през 2017 г., Куландър работи като трейдър на развиващите се пазари в най-голямата компания за финансови услуги Morgan Stanley. В началото на кариерата си той работи в екипа за търговия със структурирани кредити в Goldman Sachs за по-малко от година.

Криптообщността също сподели съболезнования в Twitter.

Никога не съм попадал на човек, за който да не можеш да кажеш нищо негативно. Почти невъзможен подвиг в тази индустрия и доказателство за характера му“, заяви известният крипто трейдър Hsaka.

Артър Чонг, партньор-основател на DeFiance Capital, спомена, че „индустрията е загубила млада, ярка и най-важното – добра душа“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Десетте най-абсурдни диверсии за смъртността от „ковид ваксините“ през 2022 г. 1. Здравеняците, тичащи по футболния стадион, всъщност са толкова изнежени, че се гътват със сърдечен удар, щом чуят съдията да надува свирката си. 2. Микрочастиците във въздуха задействат инфарктите. Климатичните промени и замърсяването от Сингапур са виновни, защото заради въртенето на Земята и атмосферата, достигат и поразяват навред! 3. Студените душове вече не каляват военнослужещите, както някога, ами и тия здравеняци падат безжизнени заради температурния шок от досега с вода под телесна температура. 4. Видео игрите! Още през 1990-те бяха виновни за всичко и са идеалните заподозрени за измиращите тийнейджъри, откакто „ваксините“ бяха одобрени и за тях. 5. „Дългият“ или „продължителният ковид“ е много удобно прикритие за бавнодействащите и дългосрочни последствия от биологичното иРНК оръжие. 6. Синдром на внезапната смърт, който доскоро беше запазена марка за бебета и деца след задължителните им ваксини „по календара“, но откакто и възрастните са юркани да се инжектират, вече няма възрастови граници. 7. Обикновени тромби, които всъщност са доста необикновени и са нещо невиждано даже за патоанатомите, но нямат и не могат да имат нищо общо с шиповите протеини на тромбсините, защото здравните власти, фармацевтичните пиари и корпоративните медии са казали така! 8. Рак, който е останал „необгрижен“ през „пандемията“... И този рак няма и не може да има нищо общо с генетичната фармакотерапия, която потиска или дори направо изключва вродените умения на организма да се бори с раковите клетки. 9. „То така си беше!“ е удобното извинение на загрижените медици, когато са инжектирали с иРНК отвара бебе или дете, което не е застрашено от смърт заради китайския грип, но е умряло „заради безотговорните родители“ и „защото е доведено прекалено късно за имунопрофилактика“. 10. Конспиративните теоретици са виновни за всичко, особено когато толкова убедително сугестират хората, че може да умрат от „ваксините“, че те наистина умират от този анти-плацебо ефект!
  • 6
    3
    666
    тия ваксини хич не са зле ,ако си грозен и беден ,това е начина :Д
  • 9
    2
    Ебал съм го!
    Тя, ваксината против ковид бави, но не прощава. Че и доста идиоти не издържаха теста за интелигентност и се нашиха по два-три пъти с експерименталните мъзгочи на Фаучи, Урсула и Бил Гейтс! Тик-так, тик-так, тик-так....
  • 14
    1
    Spermaman
    Пудрата захар му е дошла в повечко. Да им имам проблемите на милиардерите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари