30-годишен излезе да бере гъби, изчезна безследно

0
30-годишен излезе да бере гъби, изчезна безследно

Родителите на 30-годишния Владислав Ангарев от близкото до Кюстендил село Копиловци обявиха сина си за общодържавно издирване, след като излязъл от дома си около 18 часа на 26 април и повече не се върнал.

Според родителите му Влади тръгнал за гъби в близката гора, разказа кметицата на селото Людмила Пухова. След като не се прибрал, майка му Елка го обявила за издирване.

Тихо и скромно момче е - разказват живеещи в селото, като си припомнят, че семейството преди около пет години се преместило да живее в наследствена къща в селото. Преди това живеели в Кюстендил, съобщава Struma.bg.

"Влади не е женен, не можеше да си намери работа, затова си стоеше вкъщи, но родителите му работят. Майката гледа двама болни възрастни хора, а баща му преди няколко месеца започнал работа в тухларната в с. Драговищица.", коментират съседи.

В селото коментират, че Влади може да се е загубил, макар че около селото е равно и няма дълбоки гори, в които да се заблуди възрастен човек. Приятелите на Владислав вече няколко пъти организирали претърсване на близките гори, но нищо не намерили, издават запознати.

От полицията в Кюстендил апелират, ако някой има информация за Владислав Ангарев, да се обади на тел. 112 или в най-близкия полицейски участък.

Източник: Струма
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари