2500 лева се събраха за Фондация "Александър Русев" на фестивала MASKA

0

Фондацията изказва благодарност към всички дарители и към организаторите на феста

Фондация „Александър Русе“ изказва благодарност към организаторите на Международен Фестивал MASKA RIVER, RUSE за това, че решиха да подкрепят каузата в Русе да бъде изграден Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с физически и ментални затруднения.

По идея на майката на едно от децата на Фондацията - Светла, и на Надка Енева, по време на събитието беше организиран благотворителен базар. Красиви гипсови фигурки, оцветени от Кристиян, бяха сред любимите за най-малките посетители на Фестивала Маска.

В базара се включиха още „Fitnes Che Ruse” и сладкарница “Dolce Vita” - със сладки и солени изкушения, сапунени аранжировки от “Rumi’s handmade”, гравирани чаши от Надя Стоянова, майка на Преско, също дете на Фондацията, и ваучери за маникюр от GEL.IT.UP Nail school.

От ФондацияАлександър Русев“ благодарят и на Кристина Борисова и нейната дъщеря Емма, които бяха лицето на Фондацията и представиха мечтата на Сашко - в Русе да отвори врати плувен комплекс, който ще бъде като втори дом за стотици деца и техните родители.

Всеки, който има желание, може да подкрепи Илиян Русев – Скури и Фондацията, учредена на името на неговия син Александър Русев, за да може ЗАЕДНО да подарим надежда.

Банкова сметка:

ТБ „Юробанк България“ АД

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG 06 BPBI 7921 1045 5933 01 – лева

IBAN: BG 85 BPBI 7921 1445 5933 01 – евро

Дарение чрез Paypal:

info@alexander-rusev.com

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Стоян Христов
    Не знам с какъв акъл се пишат глупости за Илиян, но явно нищо не знаят за този наистина стойностен човек! Лично аз го подкрепям силно и вярвам в добрите му намерения, и с каквото мога ще помогна! Успех Скури!
  • 5
    2
    Уникално
    Ами направи и ти нещо, да изцедиш бе умник и да съградиш нещо освен да плюеш. Аман от плюещи . Човека се мъчи с години да направи нещо за тъпия град , за което няма нито аналог нито държавни субсидии и прави всичко по силите си, които му останаха за деца с всякакви двигателни проблеми ,но да плюеш е по Велико. Ти какво точно направи.
  • -6
    1
    Аре стига!
    Тоя изцеди де що има аутистчета и даунчета.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари