25-годишна българка: Мъжете са сополи, които само пият ракия и гледат филми

2
Ето как разсъждава за българските мъже една 25-годишна дама, която вече не живее в България
Ето как разсъждава за българските мъже една 25-годишна дама, която вече не живее в България

Варненката Йоана Колева е изпратила на редакционната поща на сайта "Петел" нейни мисли, които явно са породени от различни събития в нейния живот. От изданието не се ангажират да коментират нейните твърдения, а са ги представили в техния суров вид - така, както ги е написала авторката Йоана Колева, без редакторска намеса. Ето как разсъждава за българските мъже една 25-годишна дама, която вече не живее в България:

Здравейте, бих искала да ви предоставя един така наречен текст с мисли на едно 25-годишно момиче от Варна. Казвам се Йоана Колева и живея вече в Русия, понеже съм потресена от родната ми държава.

Парламентът отмени задължителната казарма!

Стигнах до извода, че са излезли верни твърдения, че задължителната военна служба за всички младежи е важна, защото „учи на дисциплина“, „подготвя младите хора за живота“, „обучава на подчинение към по-висшестоящите“ и прочие. Пределно е ясно, доколко тези неща са били наистина важни в миналото и съвременния свят, в който образованите, креативните, новаторски настроените и независимите хора са в основата на развитието, „уменията“, придобивани в задължителната казарма, са носели висока стойност за обществото и отделните хора…

За да бъда по конкретна искам да добавя няколко примера:

Какъв е днешният мъж?:

- Склонен да стои вкъщи и да не работи, защото: "Няма работа за мене, мило", да гледа "новините", които разбира се не гледа и обмисля, а просто наблюдава, тъй като за жалост мозъкът му не работи дори и на 1% от възможностите му. Пие ракия и хапва салата, тъй като само това му е останало от древното...как беше израза... "Любовта на мъжа минава през стомаха", а жените работят и печелят, за да хранят семейство или по-скоро да хранят дете + "сопол"?...Не спират да вършат домакинската работа вкъщи, защото когато помолят "сопола си " (мъжа си ) - той казва "Ааа, това е женска работа "! А коя работа е мъжка в днешно време?:

- Безотговорно и немарливо правене на деца, защото не работи и има нужда да "бодне нещо", тъй като неговата физическа работа по цял ден е да се задоволява от постоянното гледане на еротични филми, изтеглени от някой сайт или излъчвани от някой сателитен телевизионен канал;

- Обзетата мания, че жена му харчи "много" пари, и че трябва да се намалят месечните разходи, вместо да се мобилизира за да е по-продуктивен и да печели повече, за да може да задоволи потребностите на семейството си.

- Желанието му да замине "да работи" в чужбина, уж за по-добър начин на живот и за благото на семействoто му, под претекста "бебе/мило/патенце, тук няма работа за мен ", а всъщност той не осъзнава че боклука навсякъде е боклук и мястото му е в коша за боклук...и така ние жените даваме шанс на "полoвинките ни да се докажат какви мъже са" ...заминаваме да работим като чистачки, миячки ,барманки и прочие..., а за него отново няма работа защото хората навън били расисти...!

Мили дами, за жалост мъжете се превърнаха в малко по-груби "дами", тъй като физически те са по-едри от нас, започнаха да се склоняват към "проституция", да търсят по-богата жена, за да не им се налага да извършват физически или психически труд, тъй като просто така е по-лесно... , а и някой нямат вече нужните данни да го правят тъй като те нямат ясно изразен ГЕН , защото един "сопол" няма ген и неговото съществуване в природата е да виси и да дразни, защото е слузесто вещество - лепкаво или течно зелено или прозрачно на цвят.

Ще повторя "ПРОЗРАЧНО", защото днешните мъже са точно такива - те не съществуват !

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари