25-годишен мъж загина при катастрофа в Разградско

0
„БМВ“-то му се е забило в дърво тази нощ
„БМВ“-то му се е забило в дърво тази нощ Снимка: ОД МВР - Разград

„БМВ“-то му се е забило в дърво тази нощ

25-годишен мъж е загинал в катастрофа в разградското село Ясеновец. Това съобщават от местната полиция.

Инцидентът е станал около 01:00 часа на 12 юни. Управлявайки в посока Разград с несъобразена скорост „БМВ“, собственост на 59-годишния му баща, шофьорът е излязъл от пътното платно и се е ударил в дърво. Загинал е на място.

Извършен е оглед на местопроизшествието и е уведомен дежурен прокурор.

По случая се води досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Размисли
    Абе така не може. Като караш трябва да мислиш. Какво става на завоя-среща си дават няколко сили: центробежна, центростремителна, силата на земното притегляне и др., Коя ще надделее над другите зависи от шофьора, от пътната настилка, от теглото на колата, радиус на завоя, състояние на гумите и така нататък. Цяла наука. Трябва да се мисли. Може да си голям пич ама физиката си е наука и хич не я интересува. И сега хората около пича да страдат. На 25 трябва да ти е увряло малко в главата ама не. Хайде Бог да прости а другите да мислят.
  • 0
    1
    Народен
    Една боя мукава и велпапе или Бие ием вие по - малко!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари