25-годишен мъж горя жив като факла

0
25-годишен мъж горя жив като факла
25-годишен мъж горя жив като факла Снимка: Блиц

Млад мъж на около 25 г. от село Полена е изгорял жив в автомобила си при снощната жестока катастрофа на главен път Е-79 край Симитлия предаде bTV. Първоначалната информация беше, че зад волана на взривилия се и изгорял напълно опел е била жена. Уникални кадри от инцидента изпрати снощи в БЛИЦ очевидец.

Инцидентът стана в 19,45 ч на прав участък между Симитли и пътен възел Брежани-Крупник. Форд "Фокус", в който пътували трима служители на НАП, даващи дежурства на граничния пункт Кулата, застигнал каруца. Шофьорът на колата отбил вдясно и излязъл от пътя. После се спуснал по ската и паднал в нивите. Вследствие на това са пострадали двама мъже.

Междувременно каруцата продължила пътя си. След около 200 метра "Ланча Либра" я застигнала. 44-годишната й водачка Марияна Х. от град Елена също видяла каруцата в последния момент. За да не се блъсне в нея, жената отбила наляво и навлязла в насрещната лента. Там се сблъскала челно в идващият насреща й опел. Той бил управляван от млад мъж от село Полена. При челния удар опелът се запалил, а малко след това газовата бутилка се взривила. Докато пристигнат огнеборците от Благоевград, автомобилът изгорял напълно, водачът също. До късно снощи се е установявала самоличността му.

При челния удар на място загива водачката на ланчата. 21-годишният й син, който пътувал до нея, е транспортиран до МБАЛ-Благоевград с фрактура на ръката. Каруцата, заради която станаха двете катастрофи, не бе открита на местопроизшествието.

Снощи 50-годишният баща на загиналия младеж заплашил служители на Спешна помощ. Мъжът бил видимо пиян и се заканил, че ще застреля дежурния персонал в отделението. Полицията го отвела за обяснения, а оръжието, което съхранявал в дома си, е иззето.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари