"24 часа": Изплувалото тяло край Варна е на Екатерина Кънева

0
"24 часа": Изплувалото тяло край Варна е на Екатерина Кънева
Снимка: Цанко Цанев - 24 часа

Удавницата от Варна е Екатерина Кънева, на 35 г., съобщи "24 часа", позовавайки се на източници от полицията. Става въпрос за същата Катя, чиито приятели казваха, че е изчезнала. Тя има дете на 1 г., допълват от медията. От Областната дирекция на МВР във Варна обаче отрекоха да са давали каквото и да е официално потвърждение относно самоличността на жената, пише варненският сайт "Петел".

Миналия четвъртък е подаден сигнал за 35-годишна жена на име Катя, която се издирва. Приятелите й се надяваха тя да се появи и да не е жената, която хвърли стол и скочи в морето. Става ясно, че Катя има дете на една година и живее с приятеля си в Лондон. Във фаталната нощ тя е била в крайбрежно заведение и шумно се забавлявала. После станала нервна и компанията я помолила да си тръгва. Жената имала моменти, в които избухвала и вършела странни неща, добавиха познатите й.

Според варненски сайт Катя просто е влязла да плува. Но бурното нощно море и устроило фатален капан, казаха от сърфучилището на крайбрежната алея.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари