23-километрова опашка на граничния пункт Хамзабейли - Лесово

1
Един от най-големите проблеми на шофьорите на граничния пункт Хамзабейли е липсата на тоалетни
Един от най-големите проблеми на шофьорите на граничния пункт Хамзабейли е липсата на тоалетни Снимка: Cihan Demirci / AA / архив

Дълъг конвой от товарни автомобили се е натрупал на граничния пункт Хамзабейли/Лесово на турско-българската граница.

По информация на агенция Доган, която се позовава на турската митническа дирекция, опашката се е проточила около 23 километра по пътя към граничния пункт с България.

Турски шофьори, чакащи на пункта, се оплакват от дългите престои по митниците на турско-българската граница, предава БТА. По думите им те престояват на граничния пункт по няколко денонощия.

Един от най-големите проблеми на шофьорите на граничния пункт Хамзабейли е липсата на тоалетни.

Големи проблеми създават и бежанците, които през нощта режели въжетата и брезентите на ремаркетата, и се промъквали в колите.

Шофьорите се налагало да дежурят будни през нощта край колите,за да се предотвратят опитите на бежанците да се промъкват в автомобилите.

Шофьорите настояват пред властите, както от турска, така и от българска страна, да се заемат най-сетне с разрешаване на проблемите, които са се натрупали отдавна на турско-българските граници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари