20 снимки на "шефовете" в къщи

1

Нашите домашни любимци прекарват доста време с нас. Обикновено те са доста по-умни, отколкото предполагаме. Затова не би трябвало да се изненадваме, ако забележим, че са прихванали нещичко от нас.

Като доказателство за това ви предлагаме 22 животни, които бавно, но сигурно, овладяват изкуството да се държиш като човек, пише Bored Panda.

Някои от тези снимки са продукт на случайно стечение на обстоятелствата. Те определено са смешни, но далеч не са толкова страхотни, колкото онези, в които животните всъщност са обучени да направят нещо забавно или готино.

Ако оставим настрана практиките на жестоките собственици и треньори, дългото и сложно обучение е отличен начин да се ангажира вниманието на умните кучета и приматите. Тези животни могат да се депресират или дори проявят деструктивно поведение, ако не се ангажират с предизвикателни задачи, от които да научават нещо ново.

А може би просто самият факт, че тези животни живеят с нас като наши приятели, ги възприемаме за едни от нас?




<img alt="" data-cke-saved-src="http://www.obekti.bg/images/stories3/1/fuan2.jpg" src="http://www.obekti.bg/images/stories3/1/fuan2.jpg" "="">






t







 






















р
















Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари