2-годишно дете почина в болница във Велико Търново

1
Починалото дете е било прието за лечение на 20 февруари и е било изписано на същата дата
Починалото дете е било прието за лечение на 20 февруари и е било изписано на същата дата

Починалото дете е било прието за лечение на 20 февруари и е било изписано на същата дата

Разследват смъртта на 2-годишно дете в болница във Велико Търново, съобщиха от прокуратурата.

По първоначални данни починалото дете е било прието за лечение на 20 февруари и е било изписано на същата дата след подобрение и със съгласието на близките.

През нощта състоянието му силно се влошило и било откарано в Спешното отделение на болницата, където въпреки положените от лекарите усилия, по-късно е починало.

Незабавно е започнато следствено дело за престъпление - причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност.

Извършени са действия по разследването - оглед, назначени са експертизи и е иззета медицинска документация. Продължава активната работа по изясняване причините довели до смъртта на детето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари