2-годишно дете почина след инцидент с бойлер, майката е с опасност за живота

0
Първоначалната информация бе за токов удар, по-късно стана ясно, че става дума за инцидент с газов бойлер и вероятната причина за смъртта на детето е задушаване
Първоначалната информация бе за токов удар, по-късно стана ясно, че става дума за инцидент с газов бойлер и вероятната причина за смъртта на детето е задушаване Видео: NOVA

Първоначалната информация е за токов удар, по-късно стана ясно, че става дума за инцидент с газов бойлер

Трагедия в Свищов. 2-годишно дете е починало при инцидент с бойлер в дома му. През нощта лекарите се бориха за живота на майката, която е тежко пострадала.

Първоначалната информация бе за токов удар, по-късно стана ясно, че става дума за инцидент с газов бойлер и вероятната причина за смъртта на детето е задушаване. Какво се знае до момента и какво е състоянието на майката на детето?

„Снощи след 00 часа е получен сигнал. Екипите на Спешна помощ установяват, че детенцето е починало, а майката е в тежко състояние. В самото начало е съобщено за токов удар от бойлер. След това става ясно, че в банята всъщност е имало газов бойлер. Става дума за изтичане на газ и задушаване“, обясни кметът на Свищов Генчо Генчев пред NOVA.

Той допълва, че опасност за живота на майката няма. По-късно през деня от МВР ще дадат подробности за случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари