2 бона глоба за кърска любов

0
Любителите на така наречената кърска любов или нежни ласки сред природата са заплашени от убийствена глоба
Любителите на така наречената кърска любов или нежни ласки сред природата са заплашени от убийствена глоба Снимка: Монитор

Любителите на така наречената кърска любов или нежни ласки сред природата са заплашени от убийствена глоба, стига да бъдат засечени от службата за Контрол и опазване на обществения ред (КОРЗ) и общинска полиция Хасково. На любовниците ще бъде натрисана санкция от 500 до 2000 лв като таванът бъде налаган, ако се констатира изхвърляне на консумативи и отпадъци сред природата, пише "Монитор".

Табели с подобни предупреждения са монтирани поне на няколко места сред алеите на най-големия хасковски парк „Кенана”, а най-любопитното е че предупрежденията са поставени и до Старческия дом намиращ се в съседната курия. В него има над 160 старци от цялата страна, които явно не са загърбили съвсем плътските удоволствия защото през месец през два правят по някоя и друга сватба. Предупреждението обаче е насочено предимно към младите.

Поради липса на терен и безбожно скъпите цени на местните хотели, много тинейджъри и ценители на извънбрачното кръшкане отиват на „пикници“, които понякога прерастват в оргии, възмущават се хилядите разхождащи по алеите. Наистина любовниците не се виждат от асфалтовите пътища, но всяко кривване по пътеките може да ви отведе пред стенеща двойка. Понеже режимът в парка е силно затегнат, а полицията глобява наред види ли МПС сред зелените площи, хората са принудени да го правят на открито. Лошата новина за тях е че вече има нормативна база за налагане на санкции от една страна, а от друга-монтирано видеонаблюдение. Става дума за десетина камери разположени на възлови места и познати като любовни гнезденца.

Всъщност санкцията е не за самата любов, а изхвърлянето на отпадъци и консумативи извън съдовете за смет. Проблема за кърските любовници обаче е не толкова глобата, колкото евентуалните косвени жертви от видеозаписа. Те могат да доведат до далеч по тежки и разрушителни последици от самата санкция, която има сериозни основания да падне в съда, понеже няма как да се докаже че дори спипаните любовници са направили боклуците наоколо.

Отделно от това, записите от нелицензирани камери нямат доказателствена стойност в съда. Но имат такава пред съпругата, а разводът излиза повече дори и от максималния размер на глобата. На тази заплаха разчитат и от общината за събираемостта на глобите-спипаният по-скоро ще плати, отколкото да се съди с общината и кръшването му да се разкрие публично.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари