17-годишните "дракони" отстъпиха на "Черно море"

1
Отборът на "Дунав" загуби с 1:3 при гостуването си на "Черно море" във Варна
Отборът на "Дунав" загуби с 1:3 при гостуването си на "Черно море" във Варна

Отборът на "Дунав" загуби с 1:3 при гостуването си на "Черно море" във Варна в мач от 12-ия кръг на първенството в Елитната юношеска група до 17 г.
Още в 8-ата минута Джем Мюмюн откри за младите "дракони". Румен Касабов обаче изравни в 28-та минута. Почивката дойде при 1:1. След това националът Валентин Йосков реализира две безответни попадения в русенската врата в 43-та и 47-та минута от дузпа и донесе победата на "моряците".

Следващият мач на "Дунав" в Елитната юношеска група до 17 г. е от 16 ч. на 22 октомври срещу "Локомотив" Пловдив в Русе. Старши треньорът на русенския състав Емил Иванов ще използва паузата в шампионата, за да наблегне на физическата подготовка на своя тим. За 15 октомври пък е планирана контрола с румънски отбор в Букурещ.
Междувременно от 16 ч. днес, 9 октомври, отборът на юношите старша възраст на "Дунав", водени от Димитър Тотев, посрещат също "Черно море" в мач от първенството на зона "Варна" в своята възраст. В предходния кръг те победиха връстниците си от участника в Шампионската лига "Лудогорец" в Разград с 2:1.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари