14-годишно дете обра вила в Русе

0
Мъж на 30 години и 14-годишно момче са задържани за кражба на инструменти в местността „Хайдук дере“
Мъж на 30 години и 14-годишно момче са задържани за кражба на инструменти в местността „Хайдук дере“ Снимка: Dunavmost / архив

Мъж на 30 години и 14-годишно момче са задържани за кражба на инструменти в местността „Хайдук дере“

Двама мъже са задържани от полицията по горещи следи, след сигнал за кражба от вила в Русе.

Вчера около 09:30 ч. във Второ РУ мъж е сигнализирал, че когато се е прибирал е забелязал в двора на негов съсед, в русенската местност „Хайдук дере“, двама мъже да изнасят различни инструменти, но когато го видели избягали. На място са изпратени служители на Второ РУ за изясняване и документиране на сигнала.

В резултат на проведените по случая оперативно-издирвателни мероприятия, по горещи следи, криминалистите от Второ РУ са установили и заловили извършителите – мъж на 30 г. и младеж на 14 г. Всички вещи, заявени от потърпевшия стопанин за откраднати от имота са намерени и са му предадени.

Работата по случая продължава в хода на образувано досъдебно производство, за извършено престъпление по чл. 195 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Русенец
    С непълнолетният няма ли да започнат да работят амнайсет психолога и да се сезират службите и органите за закрила на чавет0?
  • 16
    4
    Чичото
    Това ни чака .Плащат детски на "американците" да правят деца и облагородяват нацията.Освен да крадат и живеят на гърба на другите те друго не могат правят.Изхода е само един - на сапун.Затова са ги вкарвали и в Освиенцим и Бухневалд
  • 21
    3
    Възмутена
    Вещите били върнати!!! А някаква наказателна отговорност за тъмнозелените избиратели на ОПГ ГРОБ=ДПС няма ли да има? Утре пак ще тарашат на воля!
  • 27
    2
    РУСЕНЕЦ
    Мангали мазни.Общинска полиция да си чопли носа,и да работи по; ЗДВП;.
  • 20
    1
    QRS
    Дядо и внук ли си ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари