12 застреляни при нападение в мексикански бар

1
Жертвите са шест жени и шестима мъже
Жертвите са шест жени и шестима мъже Снимка: AFP Archive

Нападателите се издирват

12 застреляни при нападение в бар в мексиканския град Ирапуато. Жертвите са шест жени и шестима мъже, съобщиха местните власти. Трима са ранени при нападението, уточниха от градската управа, предава БГНЕС.

Служителите по сигурността се опитват да открият нападателите, предаде Ройтерс. Мотивът за стрелбата не беше изяснен веднага. В първоначалното изявление на града се посочваше, че броят на жертвите е 11.

Гуанахуато, основен производствен център и място за производство на много от водещите световни производители на автомобили, през последните години е разтърсван от жестоки войни между съперничещи си наркобанди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари