12-годишна зачена върху чаршаф в двора на училище

0
През септември майката ще бъде в 6 клас на същото школо
През септември майката ще бъде в 6 клас на същото школо

12-годишна ученичка от Стара Загора стана майка след бурен любовен роман с тогава 16-годишен тийнейджър, пише днес "Телеграф".

Плодът на голямата любов между невръстните Ромео и Жулиета от ромския квартал "Лозенец" е бил заченат върху чаршаф, разстлан на полянка в двора на 12 ОУ "Стефан Караджа" в късна октомврийска нощ през 2015 г.

Подробностите станаха известни в хода на съдебен процес в районния съд в Ст. Загора, където младият татко (в момента 12-класник от СОУ Н.Ранчев) получи условна 8-месечна присъда за съвкупляване с лице, ненавършило 14 г. В протокола от заседанието на съдебен състав е описана картинно случката между двамата "луди-млади", които толкова били влюбени, че пренебрегнали родителските забрани и дори избягали от домовете си при роднини в Чирпан.

Щом лъснала истината, че Г.А. е бременна, враждуващите два рода вдигнали ръце и спретнали годеж за чудо и приказ, продължил 3 денонощия.

На 18 юли 2016 г. се родил малкият Илия, кръстен на свекъра. В крайна сметка заради чисто съдебно минало на извършителя и "критичното му отношение", предвидената от закона минимална 2-годишна ефективна присъда е намалена на 8-месечна условна.

След цялата сага тази есен 14-годишната майка ще дундурка Илия, докато попива знания в 6 клас на същото школо, а таткото се надява да завърши успешно специализираното по строителство и дърводелство СОУ "Н. Ранчев" и сам да осигурява прехрана на семейството си.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари