Дете убива животни за удоволствие и се хвали с труповете им

0

12-годишна американка взриви социалните мрежи със снимки от сафарито си в Африка.

Момичето стана обект на преследване от страна на хиляди защитници на животните, които я заплашват, че ще й свалят скалпа, пише iz.com.ua, цитирано от Блиц. На скандалните кадри Арияна Гурдин гордо позира на фона на трофеите си -  жираф, зебра и антилопа, убити по време на лова, който двамата с баща й си спретнали в Южна Африка.  

Надявам се някой да ти свали кожата”, гласи един от коментарите в мрежата. Друг потребител отбелязва, че фотографиите го карат да убие момичето. „Направи услуга на света и се убий преди някой друг да го е направил”, гневи се трети. 

Въпреки многобройните заплахи, ученичката е категорична, че няма да се откаже от увлечението си. „Аз съм ловец. Не се интересувам какво говорят хората. Ще продължа да правя това, което ми харесва”, написа тя на профила си във Фейсбук, където се и появиха скандалните снимки.

В опит да защити момичето, грижовният татко заяви, че убитият жираф бил „проблемен” и ще осигури прехраната на  800 сираци в ЮАР. Грижовният родител добави, че не казва на другите хора как да възпитават децата си.

Момичето се занимава с лов от 7-годишна възраст, а сафарито в Африка била мечтата й, която най-сетне се изпълнила.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари