12-годишно момче открадна кола в Силистренско

0
Детето изоставило автомобила, след като горивото свършило
Детето изоставило автомобила, след като горивото свършило Снимка: Getty Images

Детето изоставило автомобила, след като горивото свършило

Инспектор в Детска педагогическа стая при РУ - Дулово работи с 12-годишно момче, противозаконно отнело лек автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

На 18 юни около 01:30 часа в село Ножарево детето потеглило с чуждия автомобил, собственост на близък на семейството, в посока Дулово. Пътуването приключило в околностите на града заради изчерпване на горивото, а момчето изоставило колата и се върнало в Дулово.

Забелязвайки непълнолетния без придружител през нощта, гражданин сигнализирал полицията. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    до 1
    Когато един човек е талантлив, то неговата възраст е без значение! Браво! Бъдещ бизнесмен! А защо не и министър-председател? Ей на, Тиквата също е крал коли и също са го хващали.
  • 5
    1
    Аз
    Колко е малък, а какъв бандит е ! Има голям потенциал да се превърне в изпечен крадец след време .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари