11-годишна скейтбордистка претърпя ужасяващ инцидент

1
Момичето излетя от рампата при опит да изпълни трик във въздуха със своя борд, при което получи фрактура на черепа и счупи лявата си ръка
Момичето излетя от рампата при опит да изпълни трик във въздуха със своя борд, при което получи фрактура на черепа и счупи лявата си ръка

Ужасяващ инцидент претърпя най-младата олимпийска надежда на Великобритания Скай Браун. 11-годишната скейтбордистка падна от близо пет метра височина по време на тренировка в Калифорния.

Браун излетя от рампата при опит да изпълни трик във въздуха със своя борд, при което получи фрактура на черепа и счупи лявата си ръка.

"Обикновено не публикувам паданията си и не говоря за тях, защото искам хората да виждат само забавната страна на това, което правя. Но това беше най-лошото ми падане досега и искам да знаете, че съм добре и всичко е наред. Не се притеснявайте. В нашия спорт се случват такива неща, но ще се оправя и ще тренирам още по-усилено.", каза Браун.

Младата надежда е претърпяла операция и се очаква да се възстанови напълно, а голямата ѝ цел остава непроменена - олимпийско злато от Игрите догодина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари