10 неща в секса, за които на мъжете им е все тая

0
Спрете да се притеснявате за тези нещата, защото мъжете не им придават голямо значение
Спрете да се притеснявате за тези нещата, защото мъжете не им придават голямо значение

Със сигурност си готова да поспориш?

Много мъже вече са готови да излязат на улицата с плакати „Скъпа, прекалено си притеснителна!

Престани да страдаш заради дреболии!” В крайна сметка, един от Cosmo сътрудниците ни седна и без заобиколки описа колко много женски комплекси се появяват напразно и колко по-добре и леко ще живееш, ако спреш да се терзаеш за тези неща, сподели cosmopolitan.bg:

Колко си шумна или тиха в леглото.

Е, разбира се, ако го сграбчиш за косата и така му извикаш в ухото, че му се спука тъпанчето, няма да ти е много благодарен. Със сигурност не си струва и да отмъщаваш на съседите за бормашината сутринта. И обратно, ако искаш да се ощипеш, за да си сигурна, че още си жива – пак е малко излишно. Не бива да се обвиняваш за нормалните прояви на страстта.

Дали интимният ти аромат напомня на лилии.

По-скоро това би привлекло пчели, а не мъже. Вагината трябва да мирише на вагина, а не на цветя. Ако спазваш хигиена, на повечето от мъжете ще им хареса как миришеш „там”, или ще се отнесат спокойно към това.

Как изглеждат гърдите ти, докато правите секс.

По дяволите, удоволствие ли получаваш, или позираш? Тъпо е да се отказваш от удобни и приятни пози заради това, че в тях те притеснява неприятният ракурс за бюста ти. В крайна сметка, ако е толкова важно за теб, то можеш да ги придържаш с ръце, създавайки си нещо като „сутиен от пръсти”. Всичко ще изглежда така, сякаш искаш да си поиграеш с момичетата. А това е доста съблазнителна гледка.

Гладко, но не съвсем.

Бъди сигурна, че не всички мъже са толкова претенциозни, че ще започнат с линийка и шублер да измерват колко е пораснало окосмението ти след последната депилация. Повечето мъже просто не са във възторг от идеята да се наядат с интимни косми, така че нека всичко да е в рамките на допустимото.

Колко си или не си влажна там.

Това е нещо поправимо.

Какви звуци издават съкровените ти места при проникване.

Да, всички тези мляскания, пръцкания и подобни звуци се случват често. И те не са повод да спреш, да изпълзиш от леглото, да започнеш да кършиш ръце и да възкликнеш: „О, не, беше ужасно!” Не, било е напълно естествено: просто въздухът при определени пози се нагнетява във влагалището и след това рязко излиза при определени движения. Просто физика, миличка.

Само се замисли: оказва се, че и принцесите имат анално отверстие.

Всички имат анално отверстие. Дори и морската звезда има анално отверстие, нищо, че тя няма абсолютно нищо. Така че престани да се притесняваш за това.

Оу, май ми е паднала фиба от прическата”. Ей, красавице, ние с теб сме заети със секс. Сериозно ли смяташ, че в момента съм в състояние да оценя прическата ти?

За ваше добро – не се притеснявай да му кажеш какво искаш. Никой няма да е против това да чуе: „Мили, малко по-бавно” или „По-бързо, да – точно тук”. Е, разбира се, не трябва да приема формата: „Ти какво – тъп ли си? Казах наляво”.

Колко странни гримаси правиш по време на секс.

Възможно е на партньора ти да му се сторят суперсекси, а не странни. Във всеки случай едва ли ще забележи: прекалено е зает да прави своите собствени секс гримаси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари