10 актьори, за които не сте предполагали, че са хомосексуалисти

2

Има актьори, които с удоволствие обясняват надълго и нашироко всяка една малка подробност от личния си живот по всички сутрешни блокове на телевизиите. Други пък мълчат като риби и имат заведени десетки дела срещу папараци.

Тук ще видим звезди, които са някъде по средата. Те нито точно отричат твърденията относно своята сексуалност, но в същото време и не говорят за нея. Вижте 10 актьори, за които вероятно не сте знаели, че всъщност са хомосексуалисти:

Джим Парсънс от "Теория за големия взрив" е гей в истинския живот, за разлика от сериала, в който героят му си има приятелка (макар и физическият им контакт да е бърза целувка, последвана от въпрос, свързан с "Междузвездни ройни" или някоя компютърна игра). 

Закари Куинто е най-известен с ролята си на злодея Сайлър в поредицата "Герои". На него се падна също така честта да поеме ролята на легендарния Спок в "Стар Трек".

Мат Боумър от сериала "Престъпления от класа" има три деца с дългогодишния си партньор Саймън Холс.

Рики Мартин никога не го е обявявал публично, но някак всички се досещахме, че е гей...

Джордж Такеи играе Хикару Сулу в поредицата "Стар Трек". Той е също и писател и известен активист за човешките права и по-споциално правата на ЛГБТ общността.

Виктор Гарбър, който най-често се превъплъщава в сериозни персонажи и като утвърдена бащинска фигура, потвърди, че е гей през 2013 г. Той всъщност е смятал, че този факт е пределно ясен за всички.

От години се знае, че Джонатан Бенет от "Гадни момичета" е гей, но до този момент актьорът и модел не го е потвърдил. 

Сър Иън Маккелън е популярен и обичан британски актьор, който прекрасно се превъплъщава в ролята на Гандалф във филмите по романа "Властелинът на пръстените", както и Магнито в X-Men.

Кари Грант е един от най-легендарните мъже в Холивуд. Той има 12-годишна връзка с колегата си Рандолф Скот. През 1934 г. се жени под натиск на агентите си, които са търсели начин да спрат слуховете за ориентацията му. 

Звездата от хитовия сериал "Бягство от затвора" Уентуърт Милър отказа официално да посети Русия заради репресивната политика на страната по отношение на гей обществото

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари