Уикенд за двама и 51 червени рози за рождения ден на Нинова

0

Соцлидерката Корнелия Нинова получи за рождения си ден 51 червени рози по време на вътрешноведомствения купон на "Позитано"20.

Поздравът към нея от името на червения актив поднесе заместникът й Кирил Добрев. И в соццентралата, и преди това в парламента, лидерката на БСП беше отрупана с цветя и честитки. Нинова получи поздравителен адрес от президента Румен Радев, и благодари на всички за вниманието. Освен букети, рожденичката получи и много подаръци, сред които бижута от най-приближените й съратници в партийната централа.

Най-оригиналният подарък за Нинова пък дойде от един от близките й съпартийци, който я изненада с уикенд за двама на място, където няма интернет.

Идеята била да си почине без връзка със света на политиката. "Мястото е тайна, а отсега се знае само, че се намира край езеро. Благодаря на всички за вниманието, обичта и топлината, които ми дадохте днес по случай рождения ми ден. Всички прекрасни пожелания, които получих, да ви се връщат многократно. Бъдете здрави, уважавани и обичани!", написа рожденичката в социалната мрежа. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари