Двама русенци влизат в „Голямото преследване”

5
Единият е инженерен конструктор, другият - реставратор
Единият е инженерен конструктор, другият - реставратор Снимка: NOVA

Единият е инженерен конструктор, другият - реставратор

Този понеделник срещу Преследвача и вълната от въпроси в играта „Голямото преследване” ще се изправят:

Виктор Андреев е от Варна. Работи като анализатор на данни. Признава, че е силен със знания в областта на историята и географията. Зад гърба си Виктор има дванайсетгодишен опит в хор.

Николай Георгиев се занимава с конструиране на електрически велосипеди. Живее в Русе, а любимите му занимания са футбол и шахмат. Сериозен фен е на българските филми, като е изгледал повечето от тях.

Арсен Симонян завършва висшето си образование за специалист машинен инженер, но към момента работи като реставратор в Историческия музей в град Русе. В играта влиза за преживяването.

Вяра Врангова е от София. Тя е лаборант в университетската акушеро-гинекологична болница „Майчин дом”. Също така е заместник-председател на Българската асоциация на медицинските лаборанти. Участничката мечтае за къща край морето.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят този понеделник участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари