Организират мащабна акция за издирването на Асен Анджеров от Златоград

0
Осми ден няма и следа от мъжа
Осми ден няма и следа от мъжа

Осми ден продължава издирването на Асен Анджеров от Златоград, но от него няма и следа

Това каза директорът на ОДМВР - Смолян, ст. комисар Костадин Пачеджиев, цитиран от Агенция "Фокус“.

По думите му, всеки ден около 25 души – 10 полицаи и 15 роднини, търсят мъжа в околностите на Златоград. Проверява се всеки сигнал, подаден от граждани, но засега без успех, посочи ст. комисар Пачеджиев.

73-годишният мъж изчезна на 10 ноември, когато е напуснал дома си около 13:00 часа и все още е в неизвестност. Той е обявен за общодържавно издирване.

"Сформиран е щаб с местното районно управление, общината, горското стопанство и пожарната. Утре, 19 ноември всички служители от институциите и ловците от Златоград ще се включат в издирването на човека с кучета. Ще направим масивно издирване и обход на местностите, разпределени са районите по периметри и се надяваме да намерим следа“, поясни ст. комисар Пачеджиев.

Асен Анджеров е висок около 165 см., с нормално телосложение. В деня на изчезването си е бил облечен с черен анцуг, червено горнище с черни ръкави и черна тениска, носи сива шапка. Придвижва се с помощта на бастун. Страда от заболявания.

Гражданите, които могат да дадат информация за местонахождението на издирваното лице, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари