Д-р Григор Томов е пострадал тежко при катастрофата край Скравена

9
Шефът на Онкодиспансера във Враца е карал джипа, който се удари челно в цистерна
Шефът на Онкодиспансера във Враца е карал джипа, който се удари челно в цистерна Снимка: архив

Шефът на Онкодиспансера във Враца е карал дървосекачи, които бил наел да работят за него през деня

Шофьорът на джипа от страшната катастрофа на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград е известният врачански доктор Григор Томов, съобщи агенция BulNews.

Неговата „Тойота“ Ландкрузер се удари челно в цистерна с газ.

Откараха в "Пирогов" две деца, пострадали край село Скравена

Шефът на Онкодиспансера във Враца е карал дървосекачи, които бил наел да работят за него през деня. Всички са били в японския джип, който по неясни на този етап причини започнал да криволичи по мокрия път, след което се ударил челно в идващия насреща камион.

В момента д-р Григор Томов е в противошоковата зала на „Пирогов“, където колегите му се борят за живота му. 60-годишният лекар е с политравма и с множество тежки наранявания. Следващите часове са решаващи и на този етап никой не смее да прави прогнози за здравословното му състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари