Първи кадри от оскверняването на гроба на патриарх Неофит

2
Престъплението е извършено минути след 23:30 часа в понеделник
Престъплението е извършено минути след 23:30 часа в понеделник

Мъж, облечен като миньон, чупи кръста над мястото за вечен покой на патриарха

Първи кадри от момента на поругаването на гроба на патриарх Неофит.

На тях се вижда как мъж чупи кръста над мястото за вечен покой на патриарха. След поругаването на гроба, той се е опитал и да скъса траурните флагове.

Полицията вече е установила самоличността на извършителя. Престъплението е извършено минути след 23:30 часа в понеделник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    КараКиряк
    Дайте ни дядо Неофит в Русе.Да няма мира човека и на оня свят.Тук мисля Русенци ще му отдават нужната почит и уважение на тленните му останки.Това е повече от безобразие.До къде е стигнал бездомника,кръста му е виновен.Какво ли има в тази душа?
  • 6
    10
    Нормално постъпка
    Нормална постъпка за поредния сеичкото боклук от страната се измете с това село. Жалко за патриарха. Ако бяха го погребали в Троянския манастир или в Русе такова нещо нямаше да стане. лянин, населил гоямото село, самонарекло се столица. Всичкото боклук от страната се изсели да става столичанин. Лошо Седларов, много лошо. ама какво да кажем, народът отдавна го е казал, рибата се вмирисва от главата. Пияни общински съветници, карат дрогирани и отказват проби, кметове отрочета на Държавна сигурност. Лумпени всякакви. Пачки с банкноти, пудели, картини, частни клубове "СС", какво повече може да ни сервира шопите от голямото село. Поредния селюндурски номер. Лошото е че ни дават акъл и се мислят за велики
  • 8
    9
    Балканеца
    Вярно е, че Патриарх Неофит е бил агент на ДС, но едва ли това е причината за това действие. А и за това си дело може да отговаря само пред Бог. Този примат от видеото вероятно ще е поредния невменяем, който няма да може да носи наказателна отговорност и ще си ходи сред хората по улиците, вместо да влезне в пандела за 20 години както е нормално да стане.
  • 6
    8
    Питам се....Отговор?
    Какво щеше да се случи ако това "събитие" "инцидент" беше се случило в Гърция,Италия,Сърбия,Румъния,Македония,Испания,Португалия,Полша,Молдова,Украйна,Русия,Турция,Иран,Ирак,Сирия,Албания,Хърватия,Словения,Чехия,Австрия,Германия и т.н. и т.н........... Кой да се или ще се засрами? Останаха ли хора тук с чувство за срам? ........" да срещна човек без чест,за мен е чест..." На гости у дявола,Приказка за свинята,По стълбата.....1923 г. Христо Смирненски....Вълкът....
  • 8
    7
    Метафора
    Ей така вилнеят и върху България,вече 33 години.Се Ди Се, Де Си Бе, Пе Пе, ДаБъ, Де Бе, ЕН ДИ СИ ВЕ, ГЕРБ ,ДЕ ПИ СЕЕЕ .БЕ СИ ПЕЕЕ.....ЕЙ ТАКА СЕ ОТНЕСОХА С ДЪРЖАВАТА НИ,АРМИЯТА,ПОЛИЦИЯТА,ОБРАЗОВАНИЕТО,ИСТОРИЯТА....ГЛЕДАЙТЕ,ГЛЕДАЙТЕ ХУБАВО...Страхливци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари