Информационният център на Областна администрация - Русе ще работи с намален капацитет

0
Причината е профилактика на 4 септември
Причината е профилактика на 4 септември Снимка: Dunavmost

Причината е профилактика на 4 септември

Поради профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия Информационният център на Областна администрация - Русе, намиращ се на пл. „Свобода“ 6 няма да работи на пълен капацитет от 08:30 до 17:30 часа в понеделник /4 септември/. Въпреки това гражданите ще могат да получават заявените от тях документи, както и да подават заявления за заверка на апостили и обстоятелствени проверки.

Ще се приемат още писма и друг тип входяща кореспонденция. След възстановяване на електрозахранването от Областната управа в крайдунавския град ще се свържат с хората и ще им предоставят входящ номер. При промяна на обстоятелствата и при евентуално по-ранно приключване на профилактиката гражданите на областта ще бъдат своевременно уведомени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Любяща екс
    Кучето Бъбъл праща поздрави на началника на Хаха Дминистрацията. Предайте му, че вече не работи в кантората...ми. Да си се оправя там с ЕКОложката забъркала лай_ата.
  • 4
    1
    Хохохохо
    Това е Виц, нали? Тея преди не работеха, а утре още по нямало да работят...... щото нямали ток. Абе нямате ли си Авариен Генератор? Само оправдания и отчети, а в действителност НИЩО.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари