НСО призова към въздържане от спекулации във връзка с трагичния инцидент

0
Националната служба за охрана апелира да не се разпространяват непроверени тези, докато компетентните институции не приключат работата си
Националната служба за охрана апелира да не се разпространяват непроверени тези, докато компетентните институции не приключат работата си Снимка: Красимир Кръстев / БТА

Националната служба за охрана апелира да не се разпространяват непроверени тези, докато компетентните институции не приключат работата си

Във връзка с трагичния инцидент на 16 май 2024 г. с участие на специализиран автомобил на Националната служба за охрана (НСО), държавната охранителна служба заявява, че оказва всеобхватно съдействие на компетентните органи по воденото следствие. Това съобщи пресцентърът на НСО.

Автомобил на НСО и друга кола катастрофираха на входа на град Аксаково около 17:30 часа вчера. В колата на националната служба е пътувал съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков, съобщиха от партията вчера. При инцидента загина водачът на другия автомобил.

НСО призовава към въздържание от разпространение на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен инцидент, докато компетентните институции не приключат работата си. "Убедени сме, че професионалните действия на разследващите и назначените експертизи ще покажат обективната истина", посочват от службата. Ръководството и съставът на Националната служба за охрана поднасят дълбоки съболезнования на семейството и близките на загиналия при катастрофата водач и изразяват искрена надежда за успешно и скорошно възстановяване на неговата съпруга, добавят от НСО.

По безспорен начин е установено, че другият автомобил е отнел предимството на НСО, каза служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов във връзка с инцидента край Аксаково.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    A3
    Искат да замажат случая като излезе статистика от корумпираните разследващи органи които ще установят че не са не са били виновни а ние знаем колко много случаи има такива като практика че те се държат нагло нахално безочливо чувство за безнаказаност и ето резултата е факт искат сега накрая и това да замажат.
  • 5
    4
    фена на Путин
    НСО танкът направо е нанизал горкият шофьор. Карали са, като мутри, варда хлебарки, че мачкам. И има копелета, които ще гласуват за тези безобразни отрепки пепе. Шизофренията е пълна.
  • 13
    3
    русенец
    Въпросният участък е със завои, което ще рече намалена видимост, максималната допустима скорост е 60 километра в час, а ударът е станал в лявата лента , т.е. каруцарят от НСО се е движел в насрещното и то с изключително висока скорост, изпреварвал е останалите участници в движението. Това НСО в този си вид е опасно и безсмислено. То произвежда само генерали, катастрофи и наемни убийци ( преди няма и 5 години хванаха двама). Достатъчно идиоти има по пътищата, поне да разкараме хората на НСО от тях!
  • 13
    2
    Мърши
    Всичките да се изпотрепете, дано, барабар с изродите, които возите! Жалко за убития човек!
  • 16
    1
    Iliyan
    не съм прочел до сега някъде автомобил на на НСО да е причина за ПТП
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари