Млади шофьорки направиха зрелищна каскада в Русе

0
Едното момиче пищяло от ужас, а хората се притекли веднага на помощ, без да чакат да дойдат пожарната, полицията и линейката
Едното момиче пищяло от ужас, а хората се притекли веднага на помощ, без да чакат да дойдат пожарната, полицията и линейката

Две млади шофьорки предизвикаха катастрофа, която завърши със зрелищна каскада на една от централните улици в Русе.

За щастие инцидентът се е разминал само с материални щети и силна уплаха за жените, предаде БГНЕС. Катастрофата е станала малко след 10 часа на бул.“Бозвели“.

Джип „Нисан“, шофиран от млада майка с дете, внезапно спира на аварийни по средата на улицата. Причината – детето поискало да пие вода и жената спряла да му даде. Зад нея се е движил автомобил „Рено“, управляван от младо момиче.

То не е успяло да спре навреме и се е ударило в джипа. При удара, най-вероятно заради високата скорост, френската кола е изхвърчала и се е преобърнала по таван. Шофьорката й останала заклещена вътре, а автомобилът започнал да пуши и силно да бръмчи.

По разказите на очевидците момичето пищяло от ужас, а хората се притекли веднага на помощ, без да чакат да дойдат пожарната, полицията и линейката. Жената била извадена, а колата обърната на гуми, след което са започнали да гасят автомобила. Причините за инцидента се изясняват.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари