Зодиите, без които ще живеем по-добре

0
Овенът е един от знаците, които най-много ни късат нервите
Овенът е един от знаците, които най-много ни късат нервите

Светът е прекрасен, животът е повече от разкошен, но понякога има хора, които просто всички тези красоти на вселената да бледнеят пред техния труден характер.

Има зодии, които наистина могат да наранят и разбият на парчета толкова сериозно душата ни, че даже тайно да си мечтаем техният зодиакален знак изобщо да не съществува.

Разбира се, не слагаме всички представители на тези зодиакални знаци под общ знаменател, но има едни 3 зодии, без които сякаш светът щеше да е по-добро местенце за всички останали:

Овен: безспорно тази зодия е с много противоречив характер. Колкото и да ги обичаме, понякога така ни късат нервите, че по-добре да си бяха останали на Марс, планената-покровител на знака им.

Водолей: интересни, симпатични, весели, забавни, но все пак си остават странни субекти, с които винаги е трудно да се разбереш. В личните или професионалните взаимоотношения... внимавайте с този зодакален знак!

Скорпион: обсебващи, манипулативни, жестоки и противоречиви. Този знак колкото и да е прекрасен понякога, може точно за 3 секунди да се превърне в най-големия ни враг, кошмар и да вгорчи живота ни. Затова със скорпионите - умната!

Източник: Edna.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари