Знаете ли кои са професиите, които получават най-голямо сексуално внимание

0
Работата не трябва да се смесва с удоволствието, но със сигурност си попадал сред онези по-палави колежки, които винаги идват с доста къси поли дори при минусови температури
Работата не трябва да се смесва с удоволствието, но със сигурност си попадал сред онези по-палави колежки, които винаги идват с доста къси поли дори при минусови температури

Работата не трябва да се смесва с удоволствието, но със сигурност си попадал сред онези по-палави колежки, които винаги идват с доста къси поли дори при минусови температури. Разбираме онези редки моменти, в които получаваш повишение и искаш да благодариш на шефката, въпреки огромната разлика в годините и пейсмейкъра на к*чката! Виж професиите, които получават най-много сексуално внимание. И после се сърди, че не си учил достатъчно, когато беше време!

Надзирател в затвора
Спомняш ли си онези малко по-розови филми, в които мъжете пазят около 200-300 девойки? Те са престъпили закона, за да се срещнат с жестоките и сурови надзиратели - йес бе! В затворът наистина има много изненадващ секс, но за жалост никога не е този, който искаш. Някои са виждали аматьорското видео на човека/куче Цезар, но винаги сме предпочитали затворническата версия на Brazzers. Затворните надзиратели често попадат в секс скандали и почти винаги се потушават, но ако имаш интерес, виж филми като Sleepers, създаден по историите на жертви на сексуален тормоз. Подобна професия би допаднала много на хората с цялата колекция от филма на "Ilsa She Wolf".

Шофьор на ТИР
Професията никога не е била лека за хората, които оставят дома си на хиляди километри, транспортирайки поредния камион от чужбина с дрехи втора употреба. Ежедневието няма да е толкова приятно, когато пътуваш по 10-12 часа и се чудиш дали да не сгазиш охлюва с малката сапунерка, който постоянно ти препречва пътя. Не шофираш с костюм на Армани, но правиш здрави бицепси, потейки се над волана с тайната надежда, че след още 500 километра ще има бензиностанция с баня. И защо тези хора правят много секс на работното място? Всяка магистрала има три неща: бързи коли, камиони и проститутки. Веднага след приключване на работния ден ще се възползваш от женската компания и никой няма да разбере, защото ще си много далеч от клюкарите, освен ако не го напишеш във фейсбук. М-да, шофьорите и проститутките въртят икономиката на света, а не онези костюмарчета от Уолстрийт.

Спортистите
Не е задължително дори да бъдеш професионален спортист, важното е да тренираш малко повече и да нямаш шкембе. Жените много често вярват, че под дрехите се крие онази специална преса, но често кълват и на пищната измама, че си борец, който се подготвя за националния. Футболисти, боксьори, борци, баскетболисти и почти всяко същество, което тича след топка или се млати за развлечение е обгрижвано от по-сериозно женско внимание. Някои казват, че всичко е заради парите, други мислят, че е за слава, а ние изобщо не се вълнуваме - все пак е секс!

Директор
Почти всяко лице на висок пост притежава благословията да не чука, за да влезе, както и обратната опция. Ако вярваме на историите, жените са готови на всичко, за да получат повишението и най-често се отъркват по няколко пъти на началството. Властта развращава, но точно кой става жертва на този разврат, нямаме никаква представа. Въпреки това е ясно, че във всяка фирма има поне няколко служителки, които са просвирили на духовия инструмент, лъсна ли са барабанчето и са се вдигнали в очите на борда на директорите. Дори не е задължително да правиш намеци, колежките идват сами с интересни предложения, без претенции и ограничения, сякаш си седнал на шведската маса и никой не ти прави забележка.

Порно актьорът
И това не е лесна професия, но остава единственото място, където изкарваш парите си с корава и твърда работа! Ще си блъскаш главата доста време, ще станеш жертва на повече медикаменти, отколкото си виждал в аптеката, но поне ще се срещаш с красиви жени, ако стигнеш до високо платените позиции, в противен случай ще има да се снимаш с други гърли в нискобюджетните студиа. И да не забравяме, че филмите не са това, което виждаш, защото на всеки 3-5 минути трябва да има паузи за смяна на декора, светлината, позата и каквото още се сетиш. При смяната предаваш саксофона си на масажистката, която трябва да го държи в изправност. Всичко това звучи прекрасно, но изобщо не е. Порното е готино само за тези, които го гледат, докато актьорите постоянно стоят на скорост.

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари