Змия близо до оживен булевард в Русе

2
Опасното влечуго е заснето в района на "Кауфланд" на булевард "Липник" в Русе
Опасното влечуго е заснето в района на "Кауфланд" на булевард "Липник" в Русе Снимка: Facebook / Скарлет Николова

Опасното влечуго е заснето в района на "Кауфланд" на булевард "Липник" в Русе

На стряскаща гледка преди дни се натъква потребителка на мрежата. Около 22:30 в посока към квартал "Родина" в района на "Кауфланд" до подлеза на жп линията по собствените й думи тя за малко не настъпва змия.

"Нищо чудно, оня змиярник до "Практикер" никой не го коси, когато минавате там внимавайте, аз без малко щях да я настъпя тази змия", гласи нейния коментар.

Според запознати в мрежата това е смок. В България единствените отровни змии са пепелянките, но те са доста по на юг. При нас има само обикновени смоци, допълни потребител.

"Има повече пострадали от комари, отколкото от змии", успокои русенец.

След обилните дъждове и избуялата растителност в околоблокови и квартални пространства, оплакванията от срещи със змии това лято зачестиха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Мартин
    Кое му е опасното, да не е мамба, ебати тъпотията!!! Търсим сензация!
  • 12
    2
    Змей Горянин
    Тоя запознатия, да се разходи покрай насипите от камъни по жп линиите в Русе, ще срещне и пепилянки. Да намират се и в Русе, макар и доста по рядко от водните змии и смоците! Абе хора, какво ви пречат змиите, гледайте си вашите работи! Змиите били опасни, е браво ...😀!
  • 24
    1
    плюс-минус
    До г-н кмета и общинарите: Току-що минах по тротоара от Бриколаж към Кауфланд. Повече от половината тротоар е зает от строителни платна. Върху заградената част на тротоара откъм вътрешната страна на платната - захвърлени строителни материали, а съвсем до тротоара- изкопи. Кой разреши на този частен строеж да се вихри върху обществен тротоар? И колко безкрайно време? И защо са се залепили г-з до г-з към тротоара с изкопните си работи?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари