Зловещи подробности за убитото и хвърлено в кладенец момиче в Ямболско

154
В хода на предварителните огледи в къщата, където Мария е живяла, са открити следи от борба
В хода на предварителните огледи в къщата, където Мария е живяла, са открити следи от борба

44-годишен жител на стралджанското село Недялско е задържан за 72 часа по обвинение в убийството на доведената си дъщеря, чието тяло бе открито от полицаи на дъното на изоставен кладенец

17-годишната Мария Христова е била обявена за издирване от близките ѝ на 12 август. При аутопсията е установено, че смъртта е в резултат на душене, след което в устатата ѝ са напъхани части от бельото, пише Монитор.

Задържаният Йовчо Стоянов няма криминални регистрации, няма ѝ брак с майката на Мария, но съжителствали на семейни начала. Без постоянна месторабота, според съседи имал особено отношение към доведената си щерка и не криел мераците си.

Съдебните медици са установили, че момичето е било бременно в третия месец, единият от плодовете обаче е нямал жизнени функции преди да бъде зверски убита. Не ясно още от кого е забременяла.

В хода на предварителните огледи в къщата, където Мария е живяла, са открити следи от борба, намерени са нейни разкъсани дрехи, коментират поемните лица.

Очаква се от окръжната прокуратура в Ямбол да поискат постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ за Йовчо Стоянов, това ще стане най-рано в понеделник следобед. На този етап обвиняемият отказва да сътрудничи и отрича да има нещо общо с гнусното деяние.лупа

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари