"Златен бутон": Русенец очарова журито в "България търси талант"

41

Изненадата на първия епизод на шоуто "България търси талант", което стартира тази вечер по bTV, бе Георги от Русе.

С уникалния си талант младежът накара журито да се просълзи, а проф. Кантарджиев непоколебимо натисна златния бутон. Русенецът показа изумителен слух и музикалност, разпознавайки безгрешно звукове от 200 до 2000 мегахерца, сподели вестник Бряг.

Това, което най-много трогна журито, обаче, бе скромността на момчето, което също се разплака от изненада, че е получило най-високата оценка в състезанието - златен бутон.

В журито в този сезон наред с познатата Катето Евро този път се подвизават Николас Цитиридис, актрисата Елизабет Костова, както и неподражаeмия с чувството си за хумор професор Кантарджиев, който временно е загърбил темата за коронавируса, която е пряката му специалност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Абе хора
    При положение , че нормален човек чува от 20 хц до 16 кхц , тоз е над прилепите и вероятно е извънземен
  • 3
    2
    Моето име
    Коя е Елизабет Костова? ;)
  • 5
    1
    Мега тъпотии
    Тия 2000 МЕГАХЕРЦА бръмчат в ушите и главите на неграмотните списвачи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари