Зимна буря в САЩ предизвика транспортен хаос и затваряне на училища

0
Националната метеорологична служба съобщи, че на някои места, включително в щатите Кънектикът, Масачузетс и Роуд Айлънд, е паднал над 30 сантиметра сняг
Националната метеорологична служба съобщи, че на някои места, включително в щатите Кънектикът, Масачузетс и Роуд Айлънд, е паднал над 30 сантиметра сняг

Зимна буря причини нарушения на въздушния трафик и наземния транспорт и доведе до затваряне на училища в стотици окръзи в САЩ, предаде Асошиейтед прес

Бурята, която преди това засипа със сняг райони в южната част на страната, се придвижи на североизток, информира БТА.

В Бостън училищата затвориха, а в Провидънс преминаха на дистанционно обучение. Но в Ню Йорк, който има най-голямата обществена училищна система в САЩ, училищата останаха отворени.

На Източното крайбрежие до обед бяха отменени над 2400 полета, показаха данни на услугата "Флайт ауеър".

Националната метеорологична служба съобщи, че на някои места, включително в щатите Кънектикът, Масачузетс и Роуд Айлънд, е паднал над 30 сантиметра сняг.

Шофьорите бяха призовани да избягват пътуванията, но имаше информации за катастрофи. Сутринта загина един човек, след като колата му излязла от път във Фрийтаун, заяви полицията. Автобус, излязъл от контрол, предизвика задръстване на път край Бостън, но не беше съобщено за пострадали хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари