Журналист: Братя Галеви са работили за службите и след като напускат МВР

0
Според журналиста Ангел Христов наистина е починал от инфаркт
Според журналиста Ангел Христов наистина е починал от инфаркт Снимка: БГНЕС

Според журналиста Ангел Христов наистина е починал от инфаркт

Пламен Галев и Ангел Христов са от хората с финансови възможности. Около 900 души всяка година издирва МВР. Но не е нужно да си Братя Галеви или Евелин Банев - Брендо, за да се криеш толкова дълго от правосъдието. Това коментира журналистът от Кирил Борисов в сутрешния блок на Нова телевизия. Той припомни за шесторния убиец Росен Ангелов, който 8 години се крил от правосъдието и то у нас. Даже ходил на работа.

Според журналистът Ангел Христов наистина е починал от инфаркт. Той беше скептичен по отношение на това да е докаран в страната вече починал. Това, че държавата е изненадана е друг въпрос, каза криминалният журналист.

"Публичният списък в Интерпол на издирвани българи е 48", съобщи още Борисов.

По повод бившия следовател Петьо Петров - Еврото, който също се издирва, каза, че хора с власт и пари могат да напуснат страната по много начини.

"Братя Галева са продължили да работят за държавата и след като са напуснали МВР. Те могат да напуснат страната по много начини, без да си дават личните документи", коментира още Борисов. Той ги определи като хора с влияние в бизнеса и в ъндърграунда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари