Журналист: Трябва да сме подготвени, че атентати ще има и в България

1
Темата за похитените български моряци падна от полезрението на политиците, заяви Севда Шишманова
Темата за похитените български моряци падна от полезрението на политиците, заяви Севда Шишманова Видео: NOVA

Темата за похитените български моряци падна от полезрението на политиците, заяви Севда Шишманова

Израелски кораб е бил превзет край бреговете на Йемен. Такава информация публикува „Асошиейтед Прес”. В екипажа на плавателния съд имало и българи. Това е втори пленен чуждестранен кораб, на който плават и наши сънародници от началото на военния конфликт в Газа. Темата в „На фокус” по NOVA коментира журналистът и документалист Севда Шишманова.

По думите ѝ САЩ вече са потвърдили, че плавателният съд е на Израел. Според американското разузнаване танкерът е нападнат с ирански дронове. Все още обаче се изяснява националността на екипажа.

След атентата в Сарафово чух, че ние винаги сме смятали, че такова нещо на нас на територията на България не може да ни се случи. Не само, че може да ни се случи, ами ние трябва да сме подготвени, че ще ни се случва”, посочи тя.

Шишманова коментира и временното примирие между Израел и Палестина. В края на седмицата първите 24 от общо 240 израелски заложници бяха освободени от „Хамас” след 49 дни в плен. „Винаги, когато съм отразявала военни конфликти, съм мислила, че разказът трябва да тече през съдбата на хората”, каза журналистът и не скри, че изпитва ярост, че човешките съдби потъват в статистиката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    daskal
    Че тя жената май солети и банички произвежда.
  • 5
    6
    Боже, Боже до 1
    А, не съм само аз. Попаднах на интервюто и с Лора Крумова по Нова. На 45-тата секунда мозъка ми влезе в защитен, авариен режим с цел самозащите. "Ааа, ммм, ъъъ" и то в промеждутъците когато повтаряше една и съща дума в началото, средата и края на изречението. Не знам какъв журналист е Шишманова, но пред нея Григор Димитлов е като Цицерон. Аз досега по жестоко словесно мъчение не бях преживявал. Някаква ужасяваща логорея бе това. Пренапрегната ли беше тази женица, някакви логопедично-дислексивни смущения ли има, но това бе гротеска.
  • 2
    5
    а къде си ти
    избирателя на рена! :) :) :)
  • -5
    4
    До 1 ,2 и 3
    Прост народ- слаба държава ! Къде е Шишманова и къде сте Вие , избирателите на Пенчо !
  • 2
    3
    проста патка
    сложена от масоните да плямпа половин-истини, лъжи и да всява страх и смут в хората.... всеки го знае че и в България може да има атентати след време и накрая ще ни избиват понеже вярваме в Исус.. тогава ще е интересно - да се види кой е готов да умре за Исус?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари