Журналист: Борисов се държи като квартален главатар на банда

2
„Правителство най-вероятно няма да се формира, но може да се направят законодателни промени, които в последствие ще доведат голямата промяна“, посочи Иван Бакалов
„Правителство най-вероятно няма да се формира, но може да се направят законодателни промени, които в последствие ще доведат голямата промяна“, посочи Иван Бакалов Снимка: 7/8 ТВ, стопкадър

"Борисов се държи като обиден, че не го уважават достатъчно, квартален главатар на банда и нищо не може да направи. В друга ситуация щеше да набие някого. Ама сега не може и го е яд"

 Така журналистът Иван Бакалов коментира по 7/8 TV поведението на министър-председателят в оставка в последно време, предава FROG NEWS 

„Картинката в Народното събрание ми напомня малко на 90-та година. Някакви крясъци, но в това има нещо свежо, щото този парламент беше много умрял“, коментира още той. Според него обаче вече има надежда за промяна.

Правителство най-вероятно няма да се формира, но може да се направят законодателни промени, които в последствие ще доведат голямата промяна“, посочи журналистът.

„Няма значение колко време ще живее този парламент, но може да се постигне консенсус по важния въпрос за избирателния закон. Първото е за гласуването в чужбина. Има изпитана система и тя се казва гласуване по пощата. Може да се въведе само за българите зад граница, защото у нас веднага ще бъде намерен начин този тип гласуване да бъде опорочено, а „Български пощи“ са умрели“, смята Бакалов.

„За мажоритарната система ГЕРБ са си повярвали, че понеже повечето области сега са сини, на мажоритарни избори пак ще е така. Още по-зле ще стане. Правят си крива сметка без кръчмар“, добави той.

Бакалов очаква голяма демагогия, спекулации и обиди от страна на Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари