Жива верига пред ДАНС

0
Ако Бойко Рашков не дойде след 30 минути, блокираме булеварда и му искаме оставката
Ако Бойко Рашков не дойде след 30 минути, блокираме булеварда и му искаме оставката

Жива верига пред ДАНС!

Ако вътрешният министър Бойко Рашков не дойде тук до 30 минути, блокираме булеварда и му искаме оставката. В България сега има двувластие. Ако Бойко Рашков не дойде до 30 минути тук, значи се разиграва цирк. Това е посланието на хората от протеста, който се провежда пред Държавна агенция „Национална сигурност“ в момента, предава FrogNews.

Бойко Рашков, ако не го е страх от ДАНС, да дойде тук. Ако не дойде, ще държим сметка и на президента. Защо партиите от протеста не са тук? Къде е Мая Манолова, къде са хората на Слави?“, попита Росен Миленов от името на протестиращите.

Не сме тук, за да правим шоу. Огледайте се - всичко е потънало в корупция. Трябва да имаме срам пред децата си. Нека бъдем единни срещу тези, които ни грабят и мачкат“, зоват протестиращите.

Ние не сме терористи! Терористите са вътре! Стига лъжи - не сме маймуни. Няма да мръднем от тук, докато тази врата не се отвори и не ни пуснат вътре“, настояват те.

Искаме възмездие и наказателен процес за онези, които затриха България“, се чува от протеста.

Пред ДАНС скандират „Мафия!“, „Предатели!“ „Мутри, вън!“, а демонстрантите вече образуваха жива верига и блокираха булеварда. Майките от „Системата ни убива“ и отец Дионисий също са там. На място има полицейско присъствие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Една ракия никога няма да те попита колко други си имал преди нея.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари