Жителка на Русе: И Господ не е с нас!

7
От къде дойде тая сила, тя ми начупи прозорците и вратите, коментира русенката
От къде дойде тая сила, тя ми начупи прозорците и вратите, коментира русенката Видео: Русе Медиа

Мощната буря с градушка, която потопи Русе под вода и нанесе множество поражения, създаде куп главоболия на жителите на града.

Хората разказаха пред Русе Медиа, че имат потрошени прозорци, пострадали автомобили, изпочупени чадъри на заведения, а собственик на лека кола по чудо не пропадна в дупка от свлечения асфалт заедно с превозното средство.

Какво споделиха русенци - вижте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    16
    Искрена
    Горкият красив някога Русе до ден днешен е трън в очите на селчовците, макар да си накупуваха апартаменти в блоковете-ВЕРТИКАЛНИ СЕЛА.Донесоха си селенията, гюрултията и дивотията, избират си сродни души за кметове и превърнаха града в гето.
  • 8
    15
    Дядо Ваньо
    Доживях в блока ми - 10 апартамента - само 3 са обитаеми - аз и бабата, баба Гена отдолу и стар 62-годишен ерген. Живея в малко блокче на Муткурова, близо до центъра. Пенчоооо, обезлюди Русе!!
  • -13
    14
    Пенсионерски клуб ж.к Хъшове
    От името на пенсионерски клуб в Ж.К. Хъшове изказваме пълната си подкрепа за Пенчо Милков. Надяваме се той да успее да върне децата ни от чужбина.
  • -20
    13
    Баба Пенка
    Пенчо е страхотен кмет. Даже дъщеря ми в Германия каза - Пенчо остане ли още един мандат - връщам се в Русе да живея на хубаво и спокойно. Пенчо докара инвеститор с нови 500 работни места - работни места за 500 завърнали се от чужбина русенци.
  • 17
    12
    Волф
    На някои още Нунев и Стоилов съм и останали в устата. Сегашният селяндур от Нисово освен да забива млади колежки не прави нищо - Русе запада още по-бързо заради този неграмотен некадърник.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари